Delebestilling

Her bestiller du slite- og reservedeler som du ikke finner i nettbutikken.
Vi svarer på din bestilling ved å sende deg et uforpliktende pristilbud for din kontroll og aksept før vi eventuelt utsteder en ordre.
Husk å oppgi delenummer og delenavn som du finner i sprengskissen eller manualen til din maskin som enten fulgte med maskinen eller som du lastet ned fra produktkortet i nettbutikken da du monterte den. Dersom du ikke har disse dokumentene tilgjengelig og objektet fortsatt finnes i nettbutikken så kan du laste ned dokumentene fra produktkortet til den aktuelle maskinen for å finne riktig delenummer og navn. Dersom du kjenner eller har tilgang til rep.objektets opprinnelige ordre- eller fakturanummer så er det til stor hjelp for oss i fbm kvalitetssikring av delevalg.
Dersom du har kommentarer til forbedring av denne siden for delebestilling så er vi takknemlig for innspill. Noter gjerne dette i skjemaets meldingsfelt nedenfor.

OBS!!
Dersom skjemaet krever verifisering vil du trolig måtte legge inn alle vedleggene på nytt etter utført verifiserng. En svakhet i systemet som det jobbes med for å løse. (Vedleggene navnes automatisk "fakepath...")