Delebestilling

Her bestiller du reservedeler, dvs. alt du ikke finner under slitedeler HER.
Vi svarer på din bestilling ved å sende deg en uforpliktende faktura i hht. til mottatt bestilling.  Ubetalte fakturaer anses som kansellert av kunde etter 14 dager hvorpå de slettes. Husk å oppgi delenummer og delenavn som du finner i sprengskissen til din maskin.

Dersom sprengskissen fra produktkortet i web shop ikke spesifiserer den spesielle varianten (bredde, feste osv.) av samme produkt, behøver vi enten bestillingsnummer, ordrenummer, fakturanummer eller angivelse av f.eks. bredde eller feste (SMS/TRIMA, EURO osv.) for å kunne ta frem korrekt del.

Om du ikke har "sprengskisse" tilgjengelig og objektet fortsatt finnes i nettbutikken kan den lastes ned fra produktkortet. Alternativt så skriver du bare det du tror delen heter så tar vi kontakt med deg om vi ikke finner ut av det. Rep.objektets opprinnelige ordre- eller fakturanummer er også til stor hjelp.
Dersom du har kommentarer til forbedring av denne siden for delebestilling er vi takknemlig for innspill. Noter gjerne dette i skjemaets meldingsfelt nedenfor.

OBS!!
Dersom skjemaet krever verifisering vil du trolig måtte legge inn alle vedleggene på nytt etter utført verifiserng. En svakhet i systemet som det jobbes med for å løse. (Vedleggene navnes automatisk "fakepath...")